donderdag 14 januari 2010

De Noordpool


Deze recensie wordt geschreven (verteld) door het groepje Maatschrift.
Megan heeft gekeken door wie deze site is gemaakt. Onder het kopje team konden wij vinden dat Bas van de Wiekslagschool in Tubbergen (basisschool) , de teamleider was het groepje dat werkte aan de site. Als je op team klikte kwam je ook op een foto, waar de andere jongens van het team te zien zijn. Vraag van megan: wie zijn die andere jongens dan.
Seray heeft gekeken of de site voor een werkstuk goed is. Het is goed want je kunt allemaal informatie vinden voor een werkstuk. Deze site is wel betouwbaar. Als je kijkt bij dieren, komt er genoeg informatie. Zij is ook gaan kijken bij het blokje bronnen en daar stonden allemaal Junior-boeken waar je allemaal informatie verder kunt vinden. Dat vind zij goed.
Demi heeft gekeken hoe de site uitziet. Zij vindt de kleur niet zo heel goed. Soms kun je de tekst niet lezen door de kleur. Voor de rest is het wel goed dat er bijvoorbeeld een leuke foto van het team opstaat en dat er mooie foto's van de dieren opstaan. Ook staat de geschiedenis van de dieren erop. Ze hebben ook de informatiebronnen er goed op gezegd.
Matheus heeft de sterren uit mogen reiken. Hij geeft de site 8 sterren van de 10. Zo'n hoog cijfer geeft hij vooral omdat hij de foto's heel mooi vindt.
Osman vind dat deze site geschikt is voor jongens en voor meisjes. Vanaf 7 jaar en ouder. Het is zelfs leuk voor leraren. Er staan geen schokkende dingen op en ook geen reclame.

De Maatschriftkinderen (Verslag: juf Saskia)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten